top of page

Despre noi

Suntem un cuplu fericit, care de peste 20 de ani traieste o frumoasa poveste de dragoste, inceputa inca din liceu, unde am fost colegi.
Iubim arta cu puterea ei transformatoare, in special literatura si pictura. 


Suntem fericiti ca ne ajungem unul altuia, ca putem gandi frumos despre despre viata, dragoste si idealuri. Ne place sa crestem pisici, sa calatorim si sa ne distram alaturi de prieteni. Pisicile fac parte integranta din familia noastra: sunt lasate libere in toata casa, ba chiar au si acces afara la aer si soare intr-un loc special amenajat. Deoarece puii pisicilor noastre sunt crescuti cu noi in dormitor, fiind in permanenta rasfatati si alintati, ei sunt pe deplin socializati la varsta de trei luni, cand sunt dati la noile camine.

Ca si crescatori avem in vedere in primul rand obtinerea de exemplare de calitate, frumoase si sanatoase. Credem cu tot sufletul in prietenia si colaborarea intre crescatori, cat si intre acestia si…”noii parinti”ai pisicilor. Noi suntem in cele mai bune relatii cu “parintii adoptivi” ai puilor nostri . Obisnuim sa mentinem legatura de-a lungul anilor si sa le stam la dispozitie oricand cu orice sfat.

De cele mai multe ori avem o lista de asteptare pentru pui si ne rezervam dreptul de a ne alege viitorii parinti ai puilor.
In cazul achizitionarii unui exemplat pet (fara drept de reproducere), acesta va parasi felisa noastra in jurul varstei de trei-patru luni, sterilizat, conform regulilor Federatiei Feline Intrenationale (din care face parte si felisa noastra ) si normelor UE. 
Va fi complet socializat, educat sa foloseasca litiera si sa manance hrana uscata. De asemnea va fi insotit de pedigree, microcip si de carnetul de sanatate (pasaport) cu toata lista vaccinarilor completa.

Exemplarele cu drept de monta provenite din felisa noastra sunt destinate in exclusivitate numai feliselor inregistrate FIFe, TICA si CFA. Iar crescatorii vor veni sa ia puii de la noi de acasa. Nu trimitem in strainatate pui neinsotiti.

In cazul in care nu avem pui disponibili, va recomandam ca sa aveti rabdare pana la aparitia urmatorului cuib sau sa va adresati doar unei alte crescatorii autorizate. In Romania singurele crescatorii autorizate de catre Federatia Felina Internationala le puteti gasi pe www.sofisticat.ro

Exista in Romania tot felul de traficanti de animale, care aduc pui fara acte din Moldova , Ungaria, Ucraina. De cele mai multe ori aceste animale traficate decedeaza, deoarece vin infestate cu tot felul de boli virale sau genetice.Va sfatuim ca in primul rand sa solicitati pedigree, act de transfer si sa va asigurati ca felisa respectiva apartine unui club oficial si autorizat, pe care il puteti verifica la Registrul Asociatiior si Fundatiilor.

Suntem niste oameni veseli si optimisti si speram ca le imprimam si pisicilor ceva din caracterul nostru. Credem cu tot sufletul in prietenia dintre oameni… si ca viata alaturi de animale este mai frumoasa

bottom of page